Zondag 11 oktober 2020
Aanvang 15.30 uur
Entree € 19,50 p.p.

Michelle David & The Gospel Sessions

Michelle David & The Gospel Sessions is inspirerend, opwindend en levensveranderend.

Reizen zijn van grote invloed op ons allemaal en dit is vooral het geval met Michelle David & The Gospel Sessions, die op hun odyssee vele niveaus bereiken.

Hun muzikale reis waarbij ze de wortels verkenden, bracht ze naar het Caribisch gebied: reggae / calypso ‘Oh My My’, Afrika ‘R’Fissa’, geschreven na hun reis naar Marokko en ‘Myshel’, ‘You Are’ geven je het gevoel van Nigeriaans Afro Disco en Afro Beat.

Een eerbetoon aan soulmuziek met geluiden van Northern Soul, Boogaloo en Afro Soul. Onder invloed van deze soul genres vonden ze hun ware Chicago en Memphis genre – Rhythm and Gospel.

 “Je goed voelen en jezelf de vrijheid geven om ‘los’ te laten” is zonder twijfel de basis van elk nummer.

Niets minder dan een wonder was het afgelopen anderhalf jaar voor Michelle David & The Gospel Sessions. Na het uitbrengen van hun album, ‘The Gospel Sessions Vol. 3 ‘. Ze waren genomineerd voor een Edison Award (The Dutch Grammy), gekozen voor album van de maand door de Franse radiozender FIP, en verschenen zowel op de Duitse nationale tv als op de Nederlandse nationale tv. Uitgenodigd zijn om op te treden voor de Koning en Koningin van Nederland voor Bevrijdingsdag was absoluut een hoogtepunt. Allemaal terwijl ze door het continent zwerven.

Show Buttons
Hide Buttons