Donderdag 13 februari 2020
Aanvang 20.00 uur
Entree € 17,50

De Staat van Verwarring

De Staat van Verwarring is een vrolijk-absurde talkshow in het theater, met gastheren Pieter Jouke en Ronald Snijders. In een ver verleden was de gelijknamige late night show te zien bij de VPRO. Maar inmiddels staat het programma alweer 10 jaar met daverend succes in het theater. Ook tijdens deze Jubileum Tour praten Snijders & Jouke met twee interessante interview-gasten uit de stad of regio waar de jubileumvoorstelling plaats vindt, en zijn er ontregelende jubileumfilmpjes, live chat-gesprekken met jubileum-wildvreemden, is er een  Jubileum-spek & bonen quiz, jubileum-neologismen van de Alfabetweter, etc.

Het enige wat u nu nog moet doen is kaartjes kopen, in het publiek gaan zitten en wachten tot het afgelopen is. Zo eenvoudig kan theaterbezoek dus OOK zijn!

Ronald Snijders is bekend van: RamBam, Pauw, Dwdd, De slimste mens, bij Het populaire NPO Radio 2 programma Gijs 2.0 met Gijs Staverman waar hij iedere donderdag ‘Woorden van de Week’ bespreekt en van zijn woordenboek De Alfabetweter en ‘Kopdichtbundel’.

Snijders speelt in het najaar van 2019 de reprise van zijn solovoorstelling ‘Groot succes 2’.

Pieter Jouke kent u van: Padoem Pats, Koppensnellers, Z@ppdelict, Studio Snugger en De slimste mens. Jouke is één van de schrijvers van Zondag met Lubach, waarin hij ook de rol van Prins Bernhard jr speelde. Ook de initiatiefnemer van de Carré CliniClowns Humormarathon.  Daarnaast is hij een van de drie breinen achter Buro Renkema. Hij speelt in 2019/2020 zijn cabaretprogramma ‘Gloeiende Plaat’ in de theaters. Jouke wordt door de pers vergeleken met Herman Finkers, Wim Helsen en Woody Allen.

Show Buttons
Hide Buttons