Zondag 12 januari 2020
Aanvang 15.30 uur
Entree € 12,50

Inez Timmer
Vijf minuten voor aanvang!


Onrust achter de coulissen, lichte paniek in de kleedkamer. De artiesten worden omgeroepen, de licht- en geluidsmensen staan paraat. Er heerst een gespannen bedrijvigheid die het publiek ontgaat. Vijf minuten voor het begin van de voorstelling is het vaak een georganiseerde chaos in het hoofd van een artiest. Vragen, twijfels, onzekerheden… en dan is het tijd om te stralen. Altijd. Geen excuus.

In deze solomusical vertelt Inez het verhaal van een internationale musicalartieste, steeds weer aarden in een ander land en aanpassen aan een andere cultuur. Een verhaal over roem, glitter en glamour, en je tegelijkertijd moederziel alleen kunnen voelen.

Een blijmoedige rollercoaster die het publiek meezuigt in de mallemolen van het hectische leven van multi-artieste Inez Timmer

Bekende musicalhits in alle talen, persoonlijke ontboezemingen, hemelhoge pieken en diepbedroefde dalen. Een leven vol tegenstellingen die samengebracht zijn in een intieme en ontboezemende show door deze ervaren theatermaakster.

meer info: www.theaterineziatief.nl

Show Buttons
Hide Buttons