Zondag 24 november 2019
Aanvang 15.30 uur
Entree € 12,50

Nancy and the Sinatras

Meet Nancy and the Sinatras. Een band die eruit ziet en klinkt alsof de tijd heeft stil gestaan. De Wonder Years uit de vorige eeuw herleven: breekbare luisterliedjes, melodieuze blues, maar ook een verrassend repertoire om lekker op te dansen.

Fifties and Upties

De naam doet denken aan liedjes uit de vijftiger en  zestiger jaren, maar zo gemakkelijk is de band niet in een hoekje plaatsen. Een greep uit het repertoire:  jaren 50 liedjes in een nieuw, modern jasje, moderne nummers in een retro uitvoering. Een verrassende setlist variërend van liedjes uit het repertoire van Nancy Sinatra herself tot een jaren 50 uitvoering van Roxanne van de Police. Van J.J. Cale tot Doris Day. Van James Bond tot eigen nummers. Een feest der herkenning, met een spannend, vintage sausje. Engels, Frans, Duits en Fries. Covers, geen coverband.

On the road en meer 

Nancy speelt al jaren bij vele gelegenheden. Festivals, feesten, theaters, enz.
Daarnaast heeft de band de afgelopen jaren een kijk-, lees- en luisterboekje uitgebracht onder de titel Cosa Nostra, waarin we kennis maken met Nancy en haar maffiose broers in de jaren 50. Het laatste wapenfeit is de release van een single: She can have him/ Se kin ‘m krije. Een happy break up song. Eigen werk.

Bezetting

Nancy and the Sinatras is opgericht in de zomer van 2012.
Frontlady is Wybrig Boerrigter. En dan de Sinatras: op bas Brant Visser,
gitaar Oege Reitsma, drum Ray Zeer, saxofoon Pieter Willem Meinema.

www.youtube.com/channel/UCu4W6Wzav1jyYDL3ggKmSEA

http://nancyandthesinatras.nl/

Show Buttons
Hide Buttons